Ja no queda cap equip invicte al grup 31 de Quarta Catalana després de 8 jornades de competició. El Vilajuïga, que tenia tres partits pendents i havia guanyat els 5 duels disputats, se li ha truncat la ratxa al camp del Portbou (3-1), aquest dimarts a la tarda. En un enfrontament que s'havia suspès a la primera jornada, l'11 de setembre, l'equip local ha aprofitat la superioritat numèrica per l'expulsió d'un jugador visitant al minut 42 L'equip dirigit per Moi Rodríguez ha sabut jugar sempre amb el marcador a favor i dos gols de l'experaladenc Borja Simón, la referència

ofensiva de l'equip, han acabat decantant la balança pels fronterers.

Amb aquest triomf, el Portbou s'alça a la cinquena posició i deixa enrere l'inici convuls de temporada. La sanció de 16 partits al jugador David Macías per una presumpta agressió a un jugador rival en el Portbou-Espolla, el 17 de setembre, havia condicionat un conjunt verd-i-blanc que, tot i procedir d'una categoria superior, només va sumar 2 dels primers 9 punts. Per la seva part, el Vilajuïga, que en el partit a Portbou comptava amb la baixa de l'exfiguerenc Jordi Mercader, es manté en tercer lloc. Als nois de Lluís Ferrer encara els queden dos partits pendents davant el Garriguella i el Marca de l'Ham.

Fitxa tècnica:

PORTBOU: Bernat, Sebastien, Manu Flores, Èric Boada, Pascal, Èdgar Simón, Llombart (Julien, 78'), Borja Simón, De Ugarte (Piñero, 60'), Carlos Flores (Èric Caballero, 67') i Pol Hernández (Florian, 75').

VILAJUÏGA: Nahuel, Jaume Casellas, Arjona, Saget, Jaume Castro, Mohamed Zarrad (Pol Macau, 55'), Rubén Sampol (Marc, 51'), Sergi Álvarez (Mohamed Azizi, 48'), Comamala, Aitor (Besa, 70') i Hèctor Pérez (Toro, 75').

GOLS: 1-0, Llombart (31'); 2-0, Borja Simón (42'); 2-1, Hèctor Pérez (52'); 3-1, Borja Simón (55').

ÀRBITRE: Serrano González. Ha expulsat el visitant Jaume Castro (42') per doble amonestació.