Perruqueria d'Ara obre una nova etapa amb la celebració del seu 25è aniversari. La celebració dels 25 anys ha coincidit amb el canvi d'imatge de l'establiment que dimecres es va inaugurar amb una festa: "Va ser una vetllada molt emotiva, fins i tot em van sorprendre amb un pastís amb espelmes en honor el 25è aniversari, em vaig sentir molt estimada i a gust amb la meva clientela" explica la propietària Rosa Pérez, la qual agraeix la presència tant de l'alcaldessa, Marta Felip, com de la seva fidel la clientela, família i amics, que van acompanyar-la en aquest acte.

Les reformes que s'han fet a la perruqueria permetran oferir un millor servei als clients, que podran seguir gaudint del millor tracte així com de productes de qualitat: D'Ara sempre ha treballat al costat de les primeres marques del mercat per donar un bon servei. Entre els tractaments que ofereix, Pérez en destaca alguns: L'Oréal ens sorprèn amb pro fiber, el primer tractament de llarga durada que reactiva el teu cabell fins a l'infinit per a cabells apagats, secs, puntes obertes i fibra desintegrada; Inoa, la primera coloració sense amoníac i sense olors ni picors amb un resultat natural i durador. De cara a les festes nadalenques,

Rosa Pérez proposa sorprendre el públic en aquestes festes "tot regalant les planxes GHD que trobaràs a perruqueria D'Ara".