Aquest diumenge el Festival Castell de Peralada ha portat la música i la dansa al carrer per celebrar amb tothom l’edició 2017. El públic ha gaudit de l’espectacle que han ofert la cobla Bisbal Jove amb Tututs, que s’ha fet en col·laboració amb Figueres, Capital de la Sardana 2017. Els components de la cobla, amb David Planas com a mestre de cerimònies, han ofert un divertit i original espectacle al voltant del món de la cobla i han demostrat com en una cobla es pot tocar gairebé de tot, des de música tradicional a infantil passant pel jazz i el rock.

El grup de dansa urbana Brodas Bros amb el seu Hisptory, ha fet viatjar als assistents per la història i la música del Hip Hop. En alguns moments han demanat la col·laboració del públic per explicar d’una manera divertida i didàctica conceptes com el pooping, el looking, el breakking, el beatbox... Aquesta formació, considerada una de les millors de dansa urbana del moment, durant l’actuació han aixecat al públic de la cadira per fer-los partícips d’aquests ritmes.

Amb aquesta festa, el Festival de Peralada vol agrair als veïns i veïnes de la vila la bona convivència que existeix durant les setmanes que es celebra el Festival.