SUCCESSOS

Desmantellen una associació cannàbica de Figueres des d'on es venia droga

Els Mossos i la Guàrdia Urbana van detenir una parella pels fets i van requisar més de 2.300 euros, marihuana i haixix

El material requisat durant el dispositiu a l'associació cannàbica de Figueres.

El material requisat durant el dispositiu a l'associació cannàbica de Figueres. / Mossos

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadrai la Guàrdia Urbana de Figueres han desmantellat una associació cannàbica on, segons la policia, es venia droga. En l'operació han detingut dues persones: un home de 39 anys amb un antecedent policial i una dona de 36 anys sense antecedents, acusats de ser presumptes autor d'un delicte contra la salut pública, per tràfic de drogues.

La Unitat d’Investigació de Figueres va tenir coneixement que en aquest club s’estaven venent substàncies estupefaents, concretament haixix i marihuana. A partir d'aquí, va començar una investigació i el dia 21 de febrer, amb autorització judicial, ambdós cossos policials van fer una entrada i escorcoll al local.

La policia va entrar al local a les set del vespre, un cop a dins van escorcollar les instal·lacions i van requisar 2.320 euros, 1,23 quilos de marihuana, 1,63 quilos d'haixix, 31 cigarretes tipus porro i dues bàscules de precisió.

A banda, aquell mateix dia cap a dos quarts d'onze de la nit, van detenir els dos responsables pels fets. Està previst que ambdós passin diumenge a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.

Aquest local es troba al carrer Migdia i no és el primer cop que s'hi vivia una actuació policial similar. El novembre de l'any 2022, els Mossos i la Guàrdia Urbana van detenir el responsable i van requisar més de 700 euros, haixix i cabdells de marihuana.