Durant l'exitós 'talent show' del Canal 5 italià, 'Amici di Maria De Filippi', la participant d'Eurovisió 2014, Emma Marrone, va patir assetjament sexual per part d'un ballarí.

Mentre Marrone interpretava 'Calling you', un tema de la pel·lícula 'Bagdad Café', un dels ballarins que l'acompanyava va començar a tocar i grapejar a la cantant. Refregar el seu cos per les cames de la interpreti, va intentar besar-la en més d'una ocasió i va arribar a pessigar el cul i va intentar tocar-li un pit a. Durant aquests moments ella es va mostrar molt incòmoda i tracta d'allunyar-: "No, una mica menys".

Davant la insistència de l'home i al veure que aquest li agafa dels cabells i de la cintura i intenta besar-la, ella l'empeny per apartar-lo. "No vull semblar una beata, però si em toques tant no puc ni tan sols cantar, és massa", li retreu quan aquest cau a terra.

Mentrestant, els companys d'Emma es riuen de la situació i la cadena, propietat de Silvio Berlusconi, lluny de escandalitzar-se davant grotesca escena, ha qualificat el fet com una "broma".