Es troba en un avió al seu doble idèntic i aquesta no va ser l'única casualitat

Dos desconeguts pràcticament iguals coincideixen en poques hores en el mateix avió, hotel i bar de copes

03.11.2015 | 15:26

Imagina't que et puges en un avió, vas a buscar el teu seient i, un cop que l'has trobat, veus en el teu seient asseguda a una persona que és físicament idèntica a tu. Això és el que li va passar a Neil Thomas Douglas, un fotògraf de Glasgow, quan agafava un vol amb destinació Galway (Irlanda).

"Quan vaig arribar al meu seient hi havia ja un home assegut en ell. Quan ell va mirar jo vaig pensar que s'assemblava massa a mi", explica Neil en declaracions recollides per The Guardian, que s'ha fet ressò del curiós succés. Els dos es van adonar al moment de l'increïble semblança física entre tots dos i van començar a riure sense parar. "Tots al nostre voltant també es van adonar i van riure també. Ens vam fer un selfie i això va ser tot", relata.


És gairebé impossible veure les diferències entre els dos homes. Els dos tenen la pell pàl·lida, cara vermella, el pèl del mateix color, trets facials molt semblants i fins i tot la barba i els cabells tallats de la mateixa manera. Podem comprovar-ho a la foto pujada a Twitter per Lee Beattie, l'amiga de la dona d'un dels protagonistes. La foto ha aconseguit gairebé 15.000 retuits i més de 16.000 favorits.

Encara que Neil pensava que a l'avió havia acabat tot, estava equivocat. A l'arribar a l'hotel en el qual s'anava a allotjar a Galway, va descobrir que el seu 'bessó' estava casualment al mateix allotjament. A la nit, Douglas va decidir pel seu compte anar a un pub i el seu clon hi era una altra vegada. "Era molt estrany" va afirmar el fotògraf que va acabar prenent-se una cervesa al costat del seu 'bessó'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema