02 de febrer de 2016
02.02.2016
Futbol

El mercat d'hivern tanca sense moviments en els equips de casa

"És complicat que jugadors d'un cert nivell vinguin aquí a Peralada", lamentava Arnau. El club havia temptat el defensa Bonet, fitxat per l'Olot

02.02.2016 | 12:26
Ferrón és el fitxatge més destacat del Peralada

El mercat d´hivern d´entre Primera i Tercera Divisió s´ha clos aquest dilluns sense moviments en els equips altempordanesos. Per una part, el Figueres ja havia mogut fitxa el desembre amb la cessió d´Èric Vilanova (Olot), que s´afegia a Moha Chabboura (Girona B), mentre que la porta de sortida s´obria per a Marc Bonaventura, cedit al Girona B. Qui més problemes està tenint a la lliga és el Peralada, immers a la zona de descens. Les baixes d´Aleix Feixas (Palamós), Tidiane (la Jonquera) i Litus Sala (Girona B) han estat substituïdes per Xavi Ferrón (Girona B) i Ivan Fernández (Farners).

Durant la setmana passada, el nom del defensa del Nàstic Roger Bonet havia sonat com a possible reforç per als peraladencs, però finalment ha fitxat per l´Olot. "Hem intentat fer moltes coses per a reforçar-nos, però és complicat que jugadors d´un cert nivell vinguin aquí; geogràficament és complicat, econòmicament encara més i la situació de l´equip tampoc ajuda", lamentava Arnau Sala, entrenador del Peralada, un dia abans de tancar-se el mercat d´hivern.

Així, si no hi ha més canvis, el Figueres tindrà una plantilla de 21 jugadors i, el Peralada, de 19.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook