17 de abril de 2021
17.04.2021
L'Empordà
Figueres

Incendi als baixos d'un edifici al carrer Doctor Pasteur de Figueres

El motiu és que l'inquilí de l'habitatge s'hauria quedat dormit amb el foc encès

17.04.2021 | 15:56
El fum del foc en qüestió.

Dissabte 17 d'abril al migdia s'ha produït un incendi als baixos dels habitatges del número 5 del carrer Doctor Pasteur de Figueres, a la zona del Parc Bosc. S'ha donat l'alarma als bombers a les 13.10 del migdia i set dotacions s'han desplaçat fins al lloc del succés. Bombers ha informat que el foc ha estat totalment extingit a les 13.51, sense dificultats.

Es desconeix el motiu concret però el vicealcalde i regidor de seguretat, Pere Caselles, ha afirmat que "tot apunta que hi ha hagut un descuit de la persona que hi viu, que s'ha quedat dormida. A part, és una persona que té certs problemes de comportament i que hem de mirar com sol·lucionar-ho".

EMPORDA.INFO

No només ha sortit perjudicat l'edifici que ha patit l'incendi, sinó que el bloc del costat i de darrera també han patit danys a causa del cel obert que compartien els 3 edificis, que ha quedat tenyit de negre a causa del fum.

Només hi ha hagut un ferit, l'inquilí de la vivenda, que ha hagut de ser traslladat a l'Hospital. Personal d'un establiment proper a l'edifici també ha hagut de ser atès pels serveis mèdics per inhalació de fum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook