12 de agost de 2020
12.08.2020
L'Empordà
Torroella de Montgrí

Un home de 80 anys mor ofegat a la platja de Mas Pinell de Torroella de Montgrí

Amb la d'avui, ja són 18 les persones mortes aquest estiu a les platges catalanes

12.08.2020 | 16:56
Un home de 80 anys mor ofegat a la platja de Mas Pinell de Torroella de Montgrí

Un home de 80 anys d'edat i nacionalitat espanyola ha mort aquest matí ofegat a la platja del Mas Pinell de Torroella de Montgrí. L'avís al telèfon d'emergències 112 s'ha rebut a les 11.19 hores. El servei de socorrisme de la platja ha informat que havien tret de l'aigua un home inconscient i que l'estaven reanimant a la sorra.

Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que s'han desplaçat al lloc amb una unitat terrestre i un helicòpter, han estat realitzant maniobres de reanimació a l'home, però aquestes han resultat infructuoses. En aquest incident també han treballat els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil.

Amb la d'avui, ja són 18 les persones mortes aquest estiu a les platges catalanes. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d'extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Podeu consultar-les al visor de Protecció Civil: 
https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/, on trobareu la informació de la bandera que hi oneja, els serveis que ofereix, i enguany també si la platja té l'aforament complet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook