Aquest dimecres, 27 de novembre, al matí, un operatiu policial conjunt de la Guàrdia Urbana de Figueres i el Cos de Mossos d'Esquadra ha realitzat un total de 137 inspeccions en immobles dels sectors de Sant Joan i Culubret de Figueres per lluitar contra el frau en el subministrament d'energia elèctrica.

En el dispositiu policial hi han participat un total de 22 efectius de la Guàrdia Urbana, dues furgonetes de l'àrea regional de recursos operatius i dues patrulles de l'Àrea Bàsica Policial del Cos de Mossos d'Esquadra.

Respecte al resultat del dispositiu per lluitar contra el frau elèctric a la ciutat, la intervenció policial ha practicat un total de 137 inspeccions en immobles dels sectors de Sant Joan i Culubret, amb la detecció de 20 fraus en el fluid elèctric, dels quals 17 no disposaven dels corresponents comptadors elèctrics i la companyia elèctrica presentarà denúncia, i la resta de fets detectats la companyia els regularitzarà internament.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, ha afirmat que "aquesta actuació s'emmarca dins dels controls periòdics per reduir el frau elèctric en sectors de la ciutat. Des de l'Ajuntament continuarem mantenint una intensificació per tal de reduir els talls elèctrics a la ciutat, com així s'està demostrant".