L'operatiu contra la inseguretat, la delinqüència i l'incivisme que ha portat a terme aquest divendres, 30 de novembre, a la nit, la Guàrdia Urbana de Figueres ha donat com a resultat la detenció d'una persona que es trobava en una situació de cerca i captura. També s'han tramitat cinc denúncies, s'ha aixecat una acta administrativa i s'han posat de manifest les infraccions detectades als establiments on s'han fet els controls, segons ha informat l'Ajuntament de Figueres.

Diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Figueres i tècnics municipals han efectuat, així, una nova actuació emmarcada en el "Pla de xoc" de l'alcalde Jordi Masquef contra bars i locals nocturns que generen, presumptament, conflictes de convivència amb el veïnat.

En aquesta ocasió, el desplegament policial s'ha fet en locals del barri del Poblenou, de la plaça de l'Estació i de la Marca de l'Ham on, presumiblement, es produeixen fets que alteren la convivència ciutadana, segons les denúncies reiterades dels veïns.

La setmana passada, la Guàrdia Urbana va efectuar un primer desplegament per fets similars en locals del carrer Sant Pau i el carrer Sant Antoni, on es van aixecar diverses actes per infraccions i tràfic de drogues.