15 de octubre de 2018
15.10.2018
Calonge

Troben inconscient l'exciclista professional holandès De Jongh perdut a les Gavarres

El dispositiu de recerca el formaven Mossos d'Esquadra, Bombers, Policia Local, helicòpters i una unitat canina

15.10.2018 | 18:02
L'exciclista i director Steven de Jongh.

Els equips d'emergència han trobat insconscient però amb constants vitals l'exciclista professional holandès Steven de Jongh després que la seva dona denunciés la seva desaparició aquest migdia en no retornar del seu entrenament per les Gavarres. Una ambulància el trasllada al centre mèdic després de localitzar-lo a pocs quilòmetres de distància del lloc on se li havia perdut la pista a la GI-660.

Els Mossos d'Esquadra amb l'ajuda d'un helicòpter dels Bombers el buscaven des de primera hora de la tarda l'actual director del Trek nord-americà, Steven de Jongh, que no havia tornat després de sortir amb bici aquest matí per les Gavarres. De Jongh havia marxat de Calonge a quarts d'onze del matí i, al voltant de les tres del migdia, la seva dona ha denunciat la seva desaparició a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal i ho ha fet públic a través de les xarxes socials.

De Jongh, que estava passant uns dies amb la seva família a Calonge, es va retirar del ciclisme professional l'any 2009 per integrar-se a l'estructura de l'Sky. Posteriorment, De Jongh va canviar l'Sky pel Trek nord-americà, on per exemple va dirigir el madrileny Alberto Contador, on encara continua ara treballant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook