Diverses entitats feministes han denunciat aquest divendres davant de la Fiscalia de Delictes d'Odi i Discriminació dos comptes de Twitter que fomentaven la violència sobre les dones. La Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, l'associació de Dones Juristes, Tamaia Viure sense Violència, Safareig i el grup d'investigació Antígona-UAB han denunciat els comptes 'Mueren Pocas' i 'Mueren Pocas 25N' per delictes d'incitació a l'odi, la discriminació i la violència contra les dones. Els comptes ja estan tancats, però van arribar a tenir 200 seguidors i a fer mig centenar de piulades.

El primer compte va obrir a l'agost, però va ser clausurat per la pròpia empresa Twitter pocs dies més tard després de les múltiples denúncies d'usuaris. Al novembre, coincidint amb el Dia Internacional de la No Violència contra la Dona, va estar actiu durant uns dies el segon compte amb contingut molt similar: frases vexatòries contra les dones, incitant a agredir les dones i celebrant els casos de violència domèstica. Tot, a més, acompanyat de fotos de dones maltractades i amb referències a casos famosos de maltractadors.

Segons han explicat a l'ACN fonts properes al cas, la policia ja va investigar fa uns mesos el propietari del compte, però no en va descobrir la identitat. Ara les entitats volen que la investigació segueixi, però no deixar escapar un personatge que ha promulgat missatges tant durs contra les dones.