Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 27 anys de la Jonquera (Alt Empordà) per haver clavat sis ganivetades a un altre noi amb qui estava enemistat. Els fets van tenir lloc aquest dimecres a la tarda en ple carrer Major. L'agressor, Abdellatif M., va agredir la víctima aprofitant que estava d'esquena i li va començar a ventar una tanda de ganivetades a la zona de l'espatlla. L'altre jove va haver de refugiar-se al bar 'Rincón Latino', proper a l'escena dels fets, des d'on van alertar els Mossos d'Esquadra i el SEM. Arran de les ferides, el noi es troba ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Tant la víctima com l'agressor, a qui s'imputa un delicte de lesions, són de procedència marroq

Els fets van tenir lloc aquest dimecres pels voltants de tres quarts de cinc de la tarda. L'agressor i la víctima, que són compatriotes i estaven enemistats, es van discutir en ple carrer Major de la Jonquera. Aprofitant que l'altre jove s'havia girat, Abdellatif M. es va treure un ganivet de petites dimensions d'entre la roba i li va començar a enfonsar repetidament a la zona de l'espatlla.

La víctima va rebre fins a sis ganivetades i va haver de refugiar-se a l'interior del bar 'Rincón Latino', situat a escassa distància del lloc de l'atac. Des del local es van alertar els Mossos d'Esquadra i els efectius d'emergències. Una ambulància del SEM va traslladar la víctima d'urgència fins a l'Hospital Josep Trueta, on està ingressada.

Els agents, després d'atendre la víctima, van començar a buscar l'agressor, i al cap de poca estona van aconseguir localitzar Abdellatif M. al seu domicili. Els mossos també van trobar el ganivet a l'entrada d'un bloc de pisos, on l'agressor l'havia llançat per desempallegar-se'n.

Els agents han detingut el noi, de procedència marroquina, per un delicte de lesions. Abdellatif M., de 27 anys, passarà en les properes hores a disposició judicial.