Troben mort un nadó dins d'una paperera a la Bisbal d'Empordà

Un escombriaire és qui se l'ha trobat amb el cordó umbilical i ara els Mossos investiguen qui l'ha deixat

Els Mossos i les altres autoritats al lloc dels fets.

Els Mossos i les altres autoritats al lloc dels fets. / ACN

Gerard Vilà

Un escombriaire de la Bisbal d'Empordà s'ha trobat aquest dimarts al matí un nadó mort en una paperera del centre del municipi. Els fets s'han produït pels volts de quarts de set del matí, quan el treballador que estava fent la ronda habitual s'ha trobat s'ha trobat el recent nascut, encara amb el cordó umbilical a dins de la bossa de la paperera que hi ha entre la placeta del carrer Germans Sitjar.

De seguida ha avisat als serveis d'emergència i la Policia Local que ha arribat al lloc dels fets al cap de pocs minuts. A continuació s'ha activat a l'Àrea d'Investigació Criminal de la regió de Girona dels Mossos d'Esquadra que s'ha fet càrrec de la investigació. La cerca es fa a través de les càmeres de seguretat que hi ha en establiments de la zona.

El lloc on ha aparegut el cos és molt cèntric, just al nucli antic i on la circulació amb vehicle està restringida. Quan el treballador ha trobat el cos, la víctima ja estava morta. Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat diverses dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) que han confirmat la mort del nadó.