SUCCESSOS

Roben 800 paquets de tabac i diners d'un estanc de Camallera i els Mossos arresten dos dels lladres a Sant Pere Pescador

Agents de paisà que buscaven els autors es van creuar un vehicle amb els tres assaltants i dos d'ells van poder ser arrestats 

El botí robat a l'estanc de Camallera amagat en un vehicle.

El botí robat a l'estanc de Camallera amagat en un vehicle. / Mossos

E.B.

Els Mossos d'Esquadravan detenir a Sant Pere Pescador dos dels tres lladres que van entrar a robar en un bar - estanc de Camallera. Se'n van emportar 800 paquets de tabac i diners. Els arrestats són dos homes de 22 i 23 anys a qui acusen de ser presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Ambdós arrestats comptaven ja amb antecedents policials. Els Mossos mantenen la investigació oberta i busquen el tercer lladre.

Les detencions es van fer cap a un quart de cinc de la matinada del dia 10 de desembre i el robatori s’havia comès mitja hora abans. Els responsables del local van alertar a la policia dels fets. Els lladres van accedir a l’establiment forçant la persiana i trencant el vidre de la porta corredissa colpejant-la amb una taula de la terrassa.

Arran de l'avís del robatori, agents de paisà dels Mossos de la comissaria de Roses feien recerca dels autors, es van creuar amb un vehicle sospitós a Sant Pere Pescador. Els ocupants, tres homes, van aturar el vehicle a requeriment dels agents, però van baixar i van sortir corrents. Els policies van poder interceptar a dos d’ells i el tercer va aconseguir fugir corrents. 

Els dos homes van quedar detinguts pel robatori amb força i el de 23 anys, que era el conductor, a més per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

El botí recuperat a Camallera i les eines per cometre el robatori.

El botí recuperat a Camallera i les eines per cometre el robatori. / Mossos

Botí recuperat

Els policies van recuperar la totalitat del botí que es trobava a l’interior del vehicle: hi havia gairebé 800 paquets de tabac de diferents marques i 135 euros en efectiu que estaven dins de la caixa registradora. Els agents també van recuperar un passamuntanyes, guants i una clau.