Agredeixen sexualment Leticia Sabater damunt de l'escenari durant un concert a Blanes

La cantant ha assegurat que va sentir-se incòmoda i que l'home va sobrepassar-se amb la seva actitud

El moment de l'agressió sexual per part d'un home a Leticia Sabater a Blanes.

El moment de l'agressió sexual per part d'un home a Leticia Sabater a Blanes. / SOCIALITÉ / MEDIASET

DDG

Letícia Sabater va ser agredida sexualment durant el concert del passat dijous a la nit a Blanes. L'agressió va arribar per part d'un home que va pujar a l'escenari, va abraonar-se sobre la cantant i va fer-li diversos petons sense el seu consentiment.

La catalana ha denunciat els fets al programa Socialité de Telecinco i ha afirmat que va sentir-se molt incòmoda amb l'actitud de l'home. Sabater ha assegurat que, en moltes ocasions, anima al públic a pujar a l'escenari durant els seus shows, però que en aquella ocasió l'home va sobrepassar-se amb la seva actitud.

A les imatges que ha difós el programa, s'observa com l'individu puja a l'escenari sense samarreta i s'abraona ràpidament sobre Sabater agafant-la pel coll per fer-li diversos petons. A la cantant se la veu, en tot moment, incòmoda i rebutja l'home retirant-li la cara i apartant-lo amb mans i braços. El nombrós públic present al passeig del Mar de Blanes no va trigar a increpar amb crits l'actitud de l'home que va acabar baixant de l'escenari.

Actuació de Leticia Sabaté a Blanes

Aleix Freixas