Tres detinguts per robatoris en un sol dia a Empuriabrava

La Policia Local de Castelló sorprèn dos lladres en un habitatge i en persegueixen un altre que havia robat en un cotxe

Agent de la Policia Local de Castelló.

Agent de la Policia Local de Castelló.

E.B.

La Policia Local de Castelló d'Empúries va detenir el cap de setmana a tres lladres a Empuriabrava. Dos que van entrar en un domicili i un altre, que havia robat en un cotxe.

El primer cas va succeir el dissabte 7 d'octubre al matí, quan la Policia Local va rebre avis que dos individus estaven intentant entrar en un domicili forçant l'accés.

En arribar al lloc els agents van trobar als dos sospitosos a l'interior de l'habitatge i van arrestar-los. Els acusen de ser presumptes autors d'un delicte de danys i robatori en grau de temptativa.

L'altre fet va tenir lloc a la tarda i també es va desencadenar arran d'una trucada a la Policia Local sobre un robatori a interior de vehicle. Una patrulla es va adreçar al lloc i va localitzar al sospitós que va intentar fugir en veure'ls. Els agents el van perseguir i finalment el van interceptar.

El van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. Els objectes sostrets van ser recuperats i els van retornar al seu propietari, indica el cos policial