Impactant vídeo: atropellament mortal intencionat a un ciclista

Al vídeo, se sent els adolescents dient amb rialles: "Estàs llest? Sí, dona-li a la part del darrere", abans de posar fi a la vida d'Andreas Probst

Vídeo de l'atropellament mortal intencionat a un ciclista

Redacció

Impactant succés. Dos adolescents van atropellar intencionadament un ciclista, que va morir a causa de l'impacte violent. Aquest incident va tenir lloc prop de West Centennial Parkway, a Las Vegas, Nevada. En un vídeo que ha sortit a la llum, es pot escoltar un conductor de 17 anys planificant l'atac al ciclista mentre el seu amic riu i l'enregistra des de l'interior del vehicle.

Al vídeo, se sent els adolescents dient amb rialles: "Estàs llest? Sí, dona-li a la part del darrere", abans de posar fi a la vida d'Andreas Probst, un home de 64 anys que era un expolicia i que circulava per un carril de bicicletes. Probst, que va ser impactat per darrere, va ser traslladat immediatament a un hospital local, però lamentablement no es va poder fer res per salvar la seva vida.

Aquest vídeo, que mostra el mortal atropellament i la posterior fugida dels dos joves, va permetre la detenció del conductor, que va ser portat al Centre de Detenció Juvenil. Fins ara, no s'han presentat càrrecs contra el passatger que va filmar l'accident mortal i que, a priori, va instigar el conductor a continuar.