Tres detinguts per robar dins un autocaravana a Cap Ras

Els pressumptes autors d'edats compreses entre 15 i 22 anys que compten amb diversos antecedents similars

Un vehicle de la Policia Local de Llançà

Un vehicle de la Policia Local de Llançà / POLICIA LOCAL DE LLANÇÀ

Redacció

La Policia Local de Llançà ahir va detenir a tres persones als voltants de les 15:55h de la tarda quan van rebre una trucada del propietari d'una l'autocaravana informant que li haurien robat a l’interior del vehicle a la zona de Cap Ras. El propietari va veure els tres detinguts al voltant de l'autocaravana i aquests en ser descoberts van sortir corrents cap a la zona boscosa.

L'home va observar dos finestres forçades i l'interior remogut i va decidir seguir-los pel bosc. Els pressumptes autors del robatori en la fugida pel bosc van anar llençant tot el que havien robat.

A l'arribada de la policia local va identificar i detenir als pressumptes autors d'edats compreses entre 15 i 22 anys que compten amb diversos antecedents similars.

El propietari de l'autocaravana va trobar a faltar diversos objectes de valor i la Policia de Llançà amb l'ajuda dels Mossos van fer recerca pel bosc i van localitzar els objectes que en la fugida havien anat llençant. El propietari va recuperar les seves pertinences.