Un camió perd la maquinària que transportava a Calonge i vessa 200 litres de gasoil

El conductor del vehicle no resulta ferit però totes les màquines d'obra han caigut al mig de la calçada en una rotonda que dona accés a la C-31

L'accident provoca retencions a la zona

L'accident de Calonge que complica el trànsit

L'accident de Calonge que complica el trànsit / ANTI-RADARS GARROTXA

Eva Batlle

Problemes a Calonge per circular per la rotonda coneguda popularment com a "bola del Fòrum de les Cultures". Aquest migdia un tràiler ha perdut la càrrega que duia i a més, ha vessat 200 litres de gasoil.

Aquest accident de trànsit s'ha produït cap a tres quarts d'una i ha provocat que a la rotonda s'hi hagi tallat parcialment el trànsit. Aquest punt de la GIV-6621 és un punt important d'accés pels que circulen cap a Calonge o Sant Antoni o en volen sortir perquè enllaça amb la C-31.

A lloc s'hi han desplaçat els Bombers, Mossos d'Esquadra i el SEM. El xofer del camió, segons els Bombers, no ha resultat ferit.

Però aquest accident provoca problemes perquè han caigut diverses màquines d'obra al mig de la calçada i a més, hi ha el vessament de combustible. Els Bombers realitzen la neteja de la calçada i s'està pendent de retirar la maquinària, indiquen des del cos d'emergències.