Mor un home en caure daltabaix d'un penya-segat a Tossa

Es tracta d'un fet accidental i els Mossos han conclòs que es va produir el dissabte a la nit quan el turista anava a fer una foto i va traspassar una tanca

La cala Futadera de Tossa de Mar, foto d'arxiu.

La cala Futadera de Tossa de Mar, foto d'arxiu. / WEB OFICINA TURISME TOSSA

Eva Batlle

Un home va morir aquest dissabte a la nit després de precipitar-se daltabaix d'un penya-segat a la cala Futadera de Tossa de Mar.

Aquest succés es va produir pels volts de les tres quarts de dotze de la nit i va obligar a mobilitzar nombrosos efectius d'emergències -Bombers, Policia Local de Tossa de Mar, Mossos d'Esquadra i SEM-.

Els Bombers precisament són els que van haver de recuperar de la víctima, d'una zona de difícil accés i del fons del penya-segat, segons fonts policials. Per poder actuar van ser necessàries 5 dotacions. Els GRAE van fer gruatge i van portar el cos de la víctima, encara amb vida, fins a l'helicòpter.

L'home va ser traslladat amb l'helicòpter fins a l'hospital Josep Trueta de Girona i posteriorment, va perdre la vida.

Posteriorment, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per aclarir les causes de la mort i han conclòs que és un fet accidental.

La víctima va acostar-se a la zona del penya-segat per fer una foto, va traspassar una tanca i es va precipitar d'uns 30 metres d'altura, segons ha conclòs la policia.

Les diligències ja s'han tramitat i els Mossos de la comissaria de Blanes ja les han entregat al jutge.

La víctima mortal és un ciutadà francès de més de 30 anys que estava amb la família a la zona i anaven en una autocaravana.

Subscriu-te per seguir llegint