Investiguen una agressió a l'exterior d'una discoteca de Girona

El resultat són tres persones ferides: el vigilant, el presumpte autor de l'atac i una dona que sortia a fora a fumar

La dona afirma que li van llançar una pedra o objecte a la cara que li ha deixat plena d'hematomes i ha requerit punts de sutura

De moment no hi ha detencions i el cas encara està obert

Desirée, la noia que va rebre l'impacte sortint a l'exterior de la discoteca de Girona

Desirée, la noia que va rebre l'impacte sortint a l'exterior de la discoteca de Girona / DDG

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió a l'exterior d'una discoteca de Girona. Tres persones van resultar ferides.

El succés es va produir aquest dissabte de matinada poc després de les quatre de la matinada en un local del passeig Canalejas i va fer mobilitzar els efectius d'emergències. El SEM va requerir a la Policia Municipal perquè hi havia tres persones ferides a l'exterior del local d'oci nocturn.

Tot va començar perquè el vigilant va voler fer fora un grup i un cop a fora de la discoteca, el van agredir per darrere amb una ampolla o algun objecte contundent similar, indiquen fonts municipals. Aquest no va ser l'únic ferit sinó que una dona que estava a l'exterior també va rebre. Segons explica ella mateixa, li van llançar una pedra o li van colpejar amb algun objecte contundent a la cara. Va patir lesions i de fet, va necessitar punts de sutura a la cara.

El presumpte autor de les lesions va poder ser interceptat pel vigilant i aquest, també presentava lesions. El presumpte agressor va ser traslladat pel SEM a l'hospital Josep Trueta de Girona mentre que els altres dos van anar pel seu propi peu a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Arran dels fets la Policia Municipal va obrir diligències i posteriorment, els Mossos d'Esquadra van començar a instruir i a indagar perquè van agafar les denúncies dels tres ferits.

Des del cos policial indiquen que per ara el cas està obert i que de moment, no s'ha produït cap detenció. Es troben acomplint tasques d'investigació com ara mirar càmeres, entre altres.

"Vaig rebre un fort cop a la cara i em vaig quedar sorda, no veia res"

Pel que fa a les víctimes, Desirée és una d'elles i aquest dissabte va sortir una estona amb les amigues i va anar al bar-discoteca del passeig Canalejas. Explica que quan feia uns 20 minuts que havia arribat va decidir sortir a fumar a l'exterior i quan va obrir la porta va "rebre un fort cop a la cara i em vaig quedar sorda, no veia res", lamenta. Afirma i com també ha denunciat que li haurien llançat una pedra o la van agredir d'un cop de puny de forma molt contundent.

Va acabar ferida de la cara i ensangonada i el vigilant de l'exterior "amb el front obert", recorda. També denuncia que el SEM va atendre l'agressor i que a ella li van indicar que "anés a l'hospital Santa Caterina quan em toca el Trueta perquè l'agressor anava aquest centre i no hi hagués conflicte".

Això és el que va fer, va anar fins a l'hospital de Salt, però més tard va anar al Trueta perquè "sagnava" tot i l'apòsit que li havien col·locat.

Finalment, li van fer punts de sutura i va denunciar els fets a la Policia Municipal. Posteriorment, explica que la van fer anar als Mossos d'Esquadra on va formalitzar la denúncia.

Desirée es lamtena perquè "no surt mai perquè és mare" i per una nit que va anar de festa, diu enfadada, va acabar d'aquesta manera. Ara està de baixa i es recupera amb la cara botida i plena d'hematomes després de l'episodi de dissabte.

Subscriu-te per seguir llegint