Un foc crema un camp i xiprers a Figueres

S'han cremat 30m2 d'un terreny situat entre la Residència de Gent Gran Els Arcs i l'Escola Josep Pous i Pagès

El GEPIF dels Bombers apagant l'incendi

El GEPIF dels Bombers apagant l'incendi / AJUNTAMENT DE FIGUERES

Jordi Callol

Jordi Callol

Un incendi ha afectat un terreny situat al carrer Marià Baig de Figueres. Concretament, s'han cremat 30 m² de matolls d'un camp i algun xiprer d'un solar que compta amb una barraca que, segons fonts municipals, estaria ocupada.

Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 11:30 h i s'ha realitzat «un atac ràpid i contundent» amb una descàrrega per part d'un helicòpter bombarder, expliquen des dels Bombers de la Generalitat. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions de les ADF de l'Alt Empordà, tres patrulles de la Guàrdia Urbana de Figueres i dues dotacions dels Bombers.

Aquest camp situat entre la Residència de Gent Gran Els Arcs i l'Escola Josep Pous i Pagès acumulava una gran quantitat de brossa, expliquen des de l'Ajuntament de Figueres. Precisament el consistori figuerenc ja havia requerit a la propietat que netegés la finca i ara mateix, d'urgència, estan preparant un nou requeriment. A més, l'alcalde de Figueres Jordi Masquef ha assegurat a través de les xarxes socials que «en cas de no atendre el requeriment, actuarem subsidiàriament per netejar-lo i tapiar-lo, i evitar així més ensurts.»