Detenen a Salt els autors d'un furt milionari d'un maletí amb diners, joies i rellotges a l'aeroport del Prat

Els Mossos van muntar un control a l'autopista AP-7 i van aturar el vehicle de lloguer amb el qual havien fugit aquest dimecres després de cometre els fets

Han detingut dos homes i han recuperat tot el botí valorat en 8,5 milions

Joies recuperades pels Mossos

Joies recuperades pels Mossos / MOSSOS D'ESQUADRA

E.B.

Detinguts a l'AP-7 a Salt els dos presumptes autors d'un furt milionari a l'aeroport del Prat. Aquest dimecres a la tarda van sostreure un maletí que contenia diners, joies i rellotges valorats en més de 8,5 milions. Així ho avança la Vanguardia i ha pogut confirmar Diari de Girona, del mateix grup editorial que l'EMPORDÀ.

El furt va produir-se cap a les vuit del vespre en una de les terminals i un dels lladres es va emportar una bossa de mà de la marca Hermés a una família russa que va informar els Mossos d'Esquadra del Prat sobre els fets. Segons els van informar a dins hi duien joies, rellotges i diners.

La rapidesa amb què es va actuar va permetre localitzar el vehicle a l'AP-7 al seu pas per Salt al cap de dues hores. Els Mossos en rebre la informació sobre el gran furt havien mobilitzat diversos efectius per les vies on creien que podien ser. Per exemple, la patrulla on va el cap de torn regional havia muntat un control a la zona de l'autopista i és qui va sorprendre els lladres.

La patrulla va veure el vehicle sospitós i el van fer aturar. Un cotxe de lloguer que les càmeres de vigilància del Prat van captar i amb el que havien fugit els dos lladres. Els policies els van arrestar i el botí es va poder recuperar tot.

Els dos lladres tenen 42 i 54 anys, que no són multireincidents, i està previst que passin a disposició judicial en les pròximes hores.

Botí milionari

Entre els efectes de la família, hi havia rellotges i joies de luxe. Segons la Vanguardia Per exemple hi havia una agulla Chanel de diamants valorada en 750.000 euros o un anell de les mateixes pedres precioses valorat en 4 milions, entre altres. A més, duien 1.000 euros en efectiu o rellotges per exemple, un de la marca Bulgari valorat en 800.000 euros.