La nena de 9 anys rescatada quan s'ofegava en una platja de Castelló està greu a l'UCI

La seva germana resta hospitalitzada de poca gravetat a Urgències del Trueta

Entrada principal de l’hospital Trueta de Girona

Entrada principal de l’hospital Trueta de Girona / ACN

Eva Batlle

La nena de 9 anys rescatada aquest dissabte quan s'ofegava en una platja de Castelló d'Empúries està greu a l'UCI Pediàtrica de l'hospital Josep Trueta de Girona.

La menor va patir l'accident amb la seva germana a la platja de Can Comes. L'altra nena, de 6 anys, encara roman també hospitalitzada i està ferida de poca gravetat a Urgències del mateix centre hospitalari, segons confirmen des de l'equipament de salut.

Aquests fets, com va avançar Diari de Girona, es van produir poc després de les dues de la tarda en aquesta platja situada a ple parc natural dels Aiguamolls de l'Empordà.

Per causes que es desconeixen, les dues menors es van ofegar mentre es banyaven a la zona que hi ha davant d'un càmping de la localitat.

Les nenes van poder ser rescatades de dins de l'aigua i socorristes d'altres zones del voltant van acudir a l'emergència així com el SEM. La Policia Local de Castelló d'Empúries també.

Una de les nenes, la de sis anys va poder ser recuperada gràcies a les maniobres de reanimació (RCP) i l'altra, de no, en canvi, va resultar ferida crítica. Ambdues van ingressar a l'hospital Josep Trueta de Girona, on encara aquest dilluns estan hospitalitzades.

Dissabte va ser un dia negre en medis aquàtics perquè un home de 84 anys va morir ofegat en una piscina de Puigcerdà mentre es banyava.

Subscriu-te per seguir llegint