Un capellà begut xoca contra 5 cotxes i culpa al vi de missa

El vi de missa.

El vi de missa. / Pexels

EFE

Un sacerdot que conduïa el seu cotxe sota els efectes de l'alcohol va xocar contra cinc vehicles en un carrer de la ciutat de València i va justificar el seu estat d'embriaguesa al vi que havia begut durant una missa que havia oficiat poc abans.

Els fets van tenir lloc dissabte passat en el barri de Montolivete i després de l'incident l'home va donar 0,54 mg/l d'alcohol en la sang en la prova d'alcoholèmia que li va fer la Policia Local, informen fonts pròximes a la investigació.

Retirada de punts

Segons ha avançat aquest dijous el diari 'Las Provincias', el capellà ha estat multat i se li han retirat quatre punts del permís de conduir.

Testimonis presencials dels establiments comercials pròxims al lloc on es va produir l'accident van relatar que el sacerdot va lamentar els fets i els danys causats i va atribuir la seva situació d'embriaguesa al vi que havia begut durant una missa que havia celebrat poc abans.

Fonts de la Policia Local han informat a Efe que en l'accident es van veure implicats cinc vehicles i al causant dels fets, la identitat dels quals no ha transcendit, se li va obrir un expedient administratiu.