Es mantenen els retards en els trens de Rodalies (RG1) i Mitja Distància (R11) que circulen per les comarques gironines.

Segons Renfe, avui són de més de mitja hora i venen motivats encara per la reparació de la catenària afectada per l'accident de dilluns a Sils.

I és que tècnics d’Adif continuen treballant en la reparació de la infraestructura malmesa entre Sils i Caldes de Malavella.

Fet que comporta, que els trens circulin en via única en aquest trajecte amb una limitació de velocitat en un tram de 400 metres.

Aquestes reduccions de la capacitat operativa, segons diu Renfe i per tant, comporten retards de 30 minuts de mitjana en els serveis de les línies R11 i RG1.

A banda, la companyia ferroviària assegura que els viatgers amb origen Girona o Figueres amb destinació Barcelona (i viceversa), a mesura que els és possible, s’encaminen en trens AVE.

Tornada a la normalitat

Les obres de reparació s'haurien d'acabar en les pròximes hores, ja que segons explica Renfe, l'Adif els ha comunicat que la previsió per recuperar la circulació de les dues vies serà demà a la matinada, abans de l’inici del servei.