Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 29 anys acusat d'apunyalar mortalment una persona i ferir-ne una altra durant una discussió a la Jonquera. Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, els fets han tingut lloc cap a tres quarts de dotze de la nit d'aquest dissabte en una benzinera. Un testimoni ha explicat als Mossos que, en el transcurs d'una discussió entre tres persones, un dels implicats havia apunyalat els altres dos i havia fugit del lloc amb un vehicle. Una patrulla ha localitzat posteriorment el vehicle i ha identificat el presumpte autor dels fets, que està acusat d'homicidi i un delicte de lesions.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat diverses patrulles dels Mossos i dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han localitzat les dues persones ferides, una de les quals tenia una ferida mortal.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec de la investigació per esbrinar les circumstàncies dels fets. El detingut, de nacionalitat romanesa, passarà a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Figueres.