Roses ha destruït aquest dimecres 1,4 tones de material comissat per la Policia Local durant l'estiu passat. L'actuació s'ha fet a les instal•lacions de les deixalleria municipal amb l'ajut d'una premsa compactadora i, posteriorment, el material s'ha transportat al Centre de Tractament de Residus de Pedret i Marzà. Els objectes, majoritàriament roba, complements i electrònica, es van requisar en les 389 intervencions fetes pels agents entre els mesos de juny i setembre del 2020. En total, es van aixecar 111 actes.

Des de l'àrea de Seguretat de l'Ajuntament es van posar en marxa l'any passat un seguit d'accions dirigides a reduir la "rendibilitat económica" d'aquesta activitat il•legal. Per això, les actuacións de comís es van centrar en els punts d'arribada i distribució del material, abans de l'arribada als punts de venda. D'aquesta manera, segons el consistori, es van evitar alderulls i episodis de tensió.

A més, l’estratègia, que se seguirà aplicant durant aquesta temporada, va permetre augmentar les quantitats de material decomissat amb cada dispositiu.