Aquest matí s'ha produït un petit incendi a una casa del carrer Avinyonet, 47, de Figueres. Els Bombers han rebut l'avís a les 12 i ara ja donen el foc per apagat. Segons els veïns, l'única persona que hi havia a l'interior, un home de 37 anys, estava manipulant una bateria i li ha explotat, fet que li ha provocat cremades a la cara i el torax, el que suposa un 20% del cos. Els Bombers diuen que sembla que estava treballant i manipulant una bateria. Els serveis sanitaris l'han atès de seguida i traslladat a l'Hospital de Figueres.

La Guàrdia Urbana confirma que un cop els serveis sanitaris han examinat a la persona que ha resultat cremada en l'incendi, serà traslladada a la Vall d Hebron ja que presenta cremades a la cara i el torax, el que suposa un 20% del cos.

A dins de l'habitatge també hi havia dos gossos i un gat, que han estat desapareguts una estona. Els dos gossos han saltat la tanca de darrere i han aparegut a la casa del costat. El gat encara no s'ha vist.

Segons comenten els veïns del carrer, és un habitatge que es lloga per habitacions i que actualment hi viuen quatre persones.Testimonis dels fets expliquen que l'home ferit ha sortit al carrer sense roba i s'ha tirat a terra, amb la mà "destrossada".

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat Bombers, dues ambulàncies, Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra.