Una home va ser detingut dimecres al vespre a la plaça Estació de Figueres després de pressumptament generar aldarulls, assatjar una dona i agredir un home que va recriminar-li el seu comportament. La Policia Local el va detenir per resistència a l'autoritat, segons han informat fonts municipals. Es tracta d'un ciutadà d'origen argelià.

El detingut es trobava bevent en un banc de la plaça Estació de Figueres quan va iniciar una discussió amb una altra persona a qui hauria agafat pel coll. Un home que es trobava a la plaça va intercedir-hi perquè s'aturessin. La plaça és un lloc concorregut de Figueres. Segons aquest testimoni, va arribar la policia i els va treure la beguda.

Al cap de poc l'individu va posar-se a assatjar una dona a qui no deixava ni moure's. Una vegada més l'home hi va intercedir juntament amb un company.

El detingut hauria trencat una ampolla amb la qual el va intentar ferir al coll. Se'l va treure de sobre amb un cop de puny però aquest li va llançar una cadira de ferro. Poc després va arribar la Policia Local.

Segons les fonts municipals es va detenir aquesta persona, un ciutada algerià, per resistència a l'autoritat i es va posar a disposició dels Mossos d'Esquadra.

L'home hauria passat a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.