Deu immigrants de nacionalitat turca han aparegut aquest dimecres a primera hora del matí a l´interior de la càrrega d´un camió que ha arribat a primera hora d´aquest matí a la seu logística de Mango, situada al polígon industrial de Lliçà d´Amunt, segons han informat fonts policials i de l'empresa tèxtil. Els fets s´han produït poc abans de les set del matí després que el conductor sentís un soroll en aparcar el camió a l'exterior de l´empresa i després de veure que la càrrega estava desprecintada. Tots ells -sis adults i quatre menors- han estat traslladats a l´Hospital de Granollers per passar una revisió mèdica i es troben en bon estat, segons el Sistema d´Emergències Mèdiques.

Segons fonts de Mango, els deu immigrants -de nacionalitat turca- haurien entrat dins del remolc a la localitat d´Izmir, a Turquia, des d´on va sortir la càrrega via marítima en un ferri destí a Sete. Un cop a la localitat del Rosselló, s´ha traslladat el remolc per carretera fins a Lliçà d´Amunt, on Mango té una la nau logística. La multinacional ha precisat també que no disposa d´una flota pròpia de camions i que contracta el servei de transport.

Els immigrants haurien accedit tallant el precinte que es posa a la càrrega per assegurar-se que quan arriba al punt de destí no s´ha manipulat. En aquest cas, però, en els controls de seguretat d´arribada de mercaderies a la planta de Mango, s´ha detectat que el precinte estava trencat i ha estat quan s´ha localitzat les deu persones, a qui de seguida han atès i han donat aigua.

Els deu immigrants han estat traslladats a l´Hospital de Granollers en bon estat, tot i que un d´ells presentava un quadre de vòmits. Per part del SEM, s´hi han desplaçat dues ambulàncies i un vehicle d´intervenció ràpida.

Per la seva banda, es Mossos d´Esquadra han obert una investigació i han pres declaració al conductor del camió, que també és de nacionalitat turca.