Neteja

Stop a les paneroles, formigues, escarabats i altres insectes

Aquest detergent fregaterres prevé l'entrada de qualsevol mena d'insectes reptants, els elimina i alhora deixa la teva llar amb una fresca i agradable aroma a espígol

KH-7 Desic s'aplica dosificant el producte a la galleda amb aigua

KH-7 Desic s'aplica dosificant el producte a la galleda amb aigua

Amb l’arribada del bon temps, formigues, escarabats i altres insectes reptants comencen a aparèixer i multiplicar-se. Aquests petits animalons poden resultar força incòmodes i més si arriben en formes de plagues que s’instal·len a la nostra llar. Enguany, l’increment de les temperatures ha accelerat els cicles biològics de les espècies i potencia la proliferació de les mateixes.

Per poder oblidar-nos d’aquests indesitjables “llogaters”, hi ha diferents mètodes però pocs poden resultar tan còmodes i fàcils d’utilitzar com fregar el terra de casa amb un insecticida frega terres com KH-7 Desic.

KH-7 Desic Insecticida és un innovador detergent frega terres amb fórmula insecticida. La majoria d’insecticides són trampes o formats aerosols, que poden ser poc agradables d’utilitzar. Amb aquest producte protegirem la nostra llar, cuines, banys, habitacions, sales d’estar…. tan sols fregant el terra.

Problemes amb paneroles, formigues, àcars, aranyes, puces o paparres?

Elimina’ls i protegeix la teva llar fàcilment fregant el terra amb KH-7 Desic. La seva fórmula amb insecticida crea una important barrera d’entrada als insectes i els mata si entren amb contacte amb les superfícies netejades. A més, deixa un agradable olor a espígol. Fresca i natural. És perfecte per cases amb accessos a jardins, boscos, terrasses… on l’accés dels insectes pot ésser més elevat.

KH-7 Desic deixa la teva llar amb una fresca i agradable aroma a espígol

KH-7 Desic deixa la teva llar amb una fresca i agradable aroma a espígol / KH-7

Com utilizar el producte correctament

KH-7 Desic s’aplica dosificant el producte en el cubell amb aigua. Com faríem amb un detergent neutre de terres. Hem de dosificar el producte tenint en compte els insectes que vulguem eliminar i seguint les instruccions del dorsal de l’etiqueta.

Al ser insecticida, cal ventilar correctament després d’haver fregat i deixar finestres o portes ben obertes perquè entri l’aire a l’espai netejat. És exclusiu per us diluït en terres. Si és el primer cop que el fas servir, recorda de llegir les instruccions de l’etiqueta correctament.

Un producte segur pels animals

A més de protegir la nostra llar de paneroles, formigues, aquets insecticida és eficaç contra les puces i paparres que especialment durant l’estiu poden molestar als nostres animals de companyia. Òbviament, no és excloent als mecanismes de protecció dels animals de companyia però sí un bon complement. Podem reforçar la protecció, netejant més sovint la zona de descans del nostres animals domèstics.

El component insecticida de KH-7 Desic és la permetrina. El mateix ingredient que porten alguns xampús antipolls. Per això, KH7 Desic és ideal per llars amb animals, perquè al diluir-se amb l’aigua del cubell la concentració de permetrina que porta és inferior a la dels xampús de polls.

Per més informació d’aquest producte pots visitar la web.

Ventileu adequadament abans d'entrar al lloc on s'ha fregat/ amb el producte / utilitzat el producte. Evitar-ne l'alliberament al medi ambient.

Utilitzeu els biocides de forma segura. Llegiu sempre l'etiqueta i la informació sobre el biocida abans de fer-lo servir.

TEMES