15 de novembre de 2011
15.11.2011
Roses

El Carnaval de Roses 2012,
ja té cartell

L'artista local Narcís Turró és l'autor d'aquesta edició després que el concurs convocat per a la seva selecció quedés desert

15.11.2011 | 16:52
L´artista local Narcís Turró és l´autor d´aquesta edició

El passat divendres 11 de novembre, el Teatre Municipal de Roses va acollir la presentació del Cartell de Carnaval de Roses 2012, obra de l´il·lustrador rosinc Narcís Turró. La presentació va anar a càrrec de Montse Mindan, regidora de Turisme, i de Joan Manel Fernández, regidor de Carnaval i Festes.

Després que el concurs per seleccionar el cartell de carnaval 2012 quedés desert, l´Ajuntament de Roses va decidir encarregar el seu disseny a Narcís Turró, artista local amb una àmplia experiència en aquest àmbit i en el món de la publicitat.

La imatge del Carnaval de Roses 2012 està protagonitzada per una gavina disfressada i molt festiva, emmarcada en un paisatge eminentment rosinc: el front de mar i el Castell de la Trinitat de Roses. Aquesta imatge serà l'element protagonista de tot el material promocional i de merxandatge que el consistori realitzarà a partir d´ara amb motiu de la celebració de la festa més multitudinària de Roses, com ara cartells, revistes, anuncis, samarretes ipins, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 
Enllaços recomanats: Premis cinema