Les 8 infusions perfectes per perdre pes aquesta tardor

L'arribada de la tardor és una oportunitat per ajustar la teva rutina de salut i preparar-te per a l'hivern

Els tes són perfectes per perdre pes.

Els tes són perfectes per perdre pes. / FREEPIK

V.F.

L'arribada de la tardor no només significa temperatures més fresques (aquest any no) i colors càlids a l'entorn, sinó també una oportunitat per ajustar la teva rutina de salut i preparar-te per a l'hivern. Si estàs buscant una manera saludable i deliciosa de mantenir el teu pes a ratlla durant aquesta estació, les infusions podrien ser la teva millor amiga. Aquestes begudes calentes no només són reconfortants, sinó que també poden contribuir a accelerar el teu metabolisme i ajudar-te a eliminar l'excés de pes. Proposem vuit infusions que hauries de considerar per ajudar-te a aconseguir els teus objectius de pèrdua de pes aquesta tardor.

1. Te Verd

El te verd és famós per la seva capacitat de boostejar el metabolisme i ajudar a la pèrdua de pes. Conté antioxidants i altres compostos que poden ajudar a cremar greix.

2. Te Oolong

Aquesta opció és mig camí entre el te verd i el te negre i pot ser una gran elecció per a aquells que no estiguin segurs de quina infusió triar. El te oolong també pot ajudar a augmentar la termogènesi del cos, la qual cosa significa que cremaràs més calories en repòs.

3. Infusió de Gingebre i Llimona

Aquesta infusió picant i refrescant té una sèrie de beneficis per a la salut, incloent-hi la pèrdua de pes. El gingebre pot augmentar la termogènesi i suprimir l'apetit.

4. Te de Canela

La canyella pot ajudar a estabilitzar els nivells de sucre a la sang i reduir les espurnes de fam. Una tassa de tè de canyella pot ser una gran opció després d'un àpat.

5. Te de Cardamom

El cardamom és conegut per la seva capacitat d'accelerar el metabolisme i millorar la digestió, cosa que pot ser beneficiosa per a la pèrdua de pes.

6. Tè Rooibos

Aquesta infusió sense cafeïna prové d'Àfrica del Sud i està carregada d'antioxidants. Pot ajudar a controlar l'apetit i millorar la digestió.

7. Infusió de Poma i Canela

Aquesta combinació de sabors és perfecta per a l'època de tardor. La canyella ajuda a controlar els desitjos de sucre, i les pomes aporten fibra i nutrients.

8. Te de Menta

La menta és coneguda per ser un supressor natural de l'apetit. Una tassa de te de menta pot alleujar els rampells i ajudar-te a mantenir-te enfocat en els teus objectius de pèrdua de pes.

Recorda que les infusions per si soles no faran el treball tot sol. La pèrdua de pes implica una dieta saludable i l'exercici regular. Les infusions poden ser una eina excel·lent per complementar aquests esforços i mantenir-te hidratat. Sempre consulta amb un professional de la salut abans de fer canvis significatius en la teva dieta, especialment si tens alguna estat mèdic. Amb aquestes infusions a la mà, pots encarar la tardor amb confiança i estar en el teu millor estat físic.