FIGUERES

Kidsalut Pediatres, deu anys de servei a les famílies

En aquesta dècada han atès més de 3.300 famílies

Kidsalut Pediatres va obrir el centre d’atenció pediàtrica a Figueres fa 10 anys. .

Kidsalut Pediatres va obrir el centre d’atenció pediàtrica a Figueres fa 10 anys. .

Emporda.info

Aquest setembre fa deu anys que Kidsalut Pediatres va obrir el centre d’atenció pediàtrica a Figueres. És un centre mèdic especialitzat en pediatria dirigit per tres pediatres, amigues i sòcies, que van engegar aquest projecte amb uns objectius molt concrets: oferir una atenció especialitzada i de qualitat, establir una relació de confiança amb les famílies, crear un entorn on els infants se sentin còmodes, oferir un fil de comunicació directe amb el pediatre gràcies a les noves tecnologies.

En aquesta dècada, han atès més de 3.300 famílies i han realitzat 25.000 visites, tant de pediatria general com de neurologia, endocrinologia i gastroenterologia infantil, essent aquestes últimes especialitats referents a la comarca.

Cal destacar que des del primer dia aquest centre disposa del consultori en línia, una eina que permet posar-se en contacte amb el pediatre fora dels horaris de consulta sense moure’s de casa o des de qualsevol punt geogràfic on hi hagi connexió a Internet a través d’un ordinador, tauleta o smartphone, i que permet enviar arxius (analítiques, cultius...) vídeos i fotografies. I el més important, de forma segura i confidencial.

Les responsables del centre van observar que moltes de les qüestions que fan referència a la cura dels fills es poden resoldre sense assistir presencialment a la consulta, i que això permet estalviar temps a les famílies, evitant el seu desplaçament al centre. Així van posar en marxa el consultori en línia, que requereix una subscripció per la seva utilització, i que les famílies subscrites valoren molt positivament.

I va ser gràcies al consultori en línia i a l’habilitació d’un servei de videotrucada que Kidsalut Pediatres va continuar atenent les famílies amb normalitat però virtualment, durant tot el confinament per la pandèmia de la Covid-19.

Deu anys més tard, el centre continua treballant amb els mateixos objectius i la mateixa il·lusió, gràcies a la confiança de totes famílies que hi acudeixen.

ADREÇA: Carrer Joan Reglà, 5

TELÈFON: 872 212 159

WEB: www.kidsalutpediatres.cat