La intel·ligència artificial ja s’utilitza com eina per millorar la salut visual

Optipunt aplica WIVI Vision, un sistema immersiu que produeix canvis en la forma en què es comprenen i es tracten les disfuncions visuals, assistint als professionals en la seva tasca de diagnòstic i tractament

WIVI Vision converteix la teràpia visual en un joc. | OPTIPUNT

WIVI Vision converteix la teràpia visual en un joc. | OPTIPUNT / redacció. figueres

Redacció

En un món cada cop més digital, es considera essencial la salut visual. A Optipunt, s’ha avançat en aquest camp i s’ha adoptat la darrera innovació, anomenada WIVI Vision. Aquest sistema immersiu, alimentat per la intel·ligència artificial, produeix canvis en la forma en què es comprenen i es tracten les disfuncions visuals. Aquesta eina també es troba ja a Optipunt Figueres.

Concretament, amb WIVI Vision, es proposa un escenari tridimensional on la interacció i la visualització converteixen el tractament visual en una experiència lúdica. Això té com a finalitat assistir els professionals de la salut visual en la seva tasca de diagnòstic i tractament, assegurant objectivitat i entreteniment. Aquesta tecnologia no només suposa una innovació, sinó que modifica el concepte de cura visual.

La superioritat d’aquest enfocament rau en diversos factors. S’avaluen més paràmetres visuals que en els procediments tradicionals. La precisió és excepcional, gràcies als entrenaments personalitzats amb tecnologia avançada. A més a més, els resultats parlen per si mateixos: fins al 95% dels usuaris aconsegueixen resoldre els seus problemes visuals després de completar els programes.

WIVI Vision es basa en algorismes d’intel·ligència artificial impulsats per IBM Watson. Això implica l’execució de valoracions i programes d’entrenament a mida. Aquest enfocament permet minimitzar el temps i els costos del tractament, mentre es manté l’aspecte visual clau: un entorn 3D adaptat a cada individu.

Cal destacar que WIVI Vision no tan sols ofereix efectivitat, sinó també entreteniment. Gràcies a la intel·ligència artificial, els jocs es personalitzen per a cada pacient. Així, les teràpies visuals es converteixen en experiències ajustades a les necessitats individuals, mantenint la motivació dels pacients fins a la conclusió del tractament.

Cal destacar que a Optipunt, s’aborda la innovació amb entusiasme. WIVI Vision s’ha integrat amb orgull a les instal·lacions, canviant la perspectiva de la salut visual dels pacients. Amb solucions per a totes les edats, s’ofereixen avaluacions i tractaments adaptats a diferents problemes visuals, fins i tot considerant la correcció de la visió progressiva per als adults. També s’atenen les necessitats dels joves, avaluant la capacitat lectora i conscienciant sobre els efectes de l’exposició prolongada a les pantalles.

En aquest sentit, la missió és superar les restriccions visuals que poden limitar la vida quotidiana. A través d’eines especialitzades, es realitzen avaluacions del sistema visual del pacient i s’elaboren programes d’entrenament únics. A Optipunt, es busca excel·lència en l’assistència visual. WIVI Vision no és només una innovació, sinó una promesa de servei òptic de primera categoria.

Val a dir que la integració de WIVI Vision marca un avenç significatiu en l’atenció visual avançada. La dedicació es tradueix en accions que asseguren una millor qualitat de vida. És un honor ser part del camí cap a una visió més saludable dels pacients.

I és que a Optipunt, es lidera el camí cap a la millora de la salut visual mitjançant innovació i tecnologia. WIVI Vision representa el futur, amb la transformació de la cura visual i la garantia que la visió dels pacients sigui la prioritat principal.