L'Ajuntament d'Agullana ha iniciat aquest dilluns, 30 d'agost, i fins al 4 de setembre, una campanya de recollida de taps de plàstic que es destinaran a ajudar la Fundació Catalana de Paràlisi Cerebral. Aquesta fundació i l’associació esportiva Club Esportiu Esbonat i Amistat de Barcelona recullen taps de plàstic per poder sufragar el combustible del transport adaptat als seus usuaris, persones afectades de paràlisi cerebral, amb la finalitat d’oferir el suport el suport logístic necessari per a facilitar l’accés al lleure, l’esport, l’assistència a cites sanitàries...

Segons informa la Fundació Catalana de Paràlisi Cerebral, el reciclatge de taps de plàstic per separat té una bona retribució perquè el cost del plàstic del tap sovint és superior al cost de la resta de l’ampolla. Es premia el fet de dur el material per separat. La fundació cobra, aproximadament, a 200 euros la tona de plàstic aportat.

L'Ajuntament d'Agullana porta a terme, d'aquesta manera, la tercera campanya de recollida de taps i sensibilitza tota la població a solidaritzar-s'hi. Les persones interessades a aportar taps de plàstic a aquesta causa benèfica els poden dur als baixos de la casa de vila, entre el 30 d'agost i el 4 de setembre.