És evident que el govern quadripartit està enredant tothom. Han convocat un ple en el qual únicament hi ha dos punts de tràmit. És difícil entendre com tenen tan poca vergonya, sembla que es riguin de la ciutadania. Dos punts, dos punts intranscendents!

I som a febrer i seguim sense pressupost municipal; i som a febrer i seguim sense projecte de millora de seguretat ciutadana; i som a febrer i seguim sense un pla de comerç que eviti el declivi que està patint la ciutat; i som a febrer i no s’estan corregint les desigualtats socials...

El quadripartit s’ha repartit les cadires, els sous i els assessors i s’oblida de governar. Els mateixos que es van conjurar dient amb grandiloqüència que era una unió per tirar endavant la Figueres decadent dels governs de CiU i PSC resulta que encara estan fent menys que els governs de CiU i PSC.

Com pot ser que no sapiguem què es farà al pavelló nou? Com pot ser que no sapiguem quin pla de mobilitat tenen? Com pot ser que no sapiguem les mesures de reactivació econòmica? Com pot ser que municipis gironins del mateix volum de Figueres tinguin pressupostos aprovats i amb inversions potents i aquí no tinguem res?

Doncs perquè no estan fent res. ERC, PSC, CUP i Canviem han pactat cobrar per no fer res. I això és tan evident que fins i tot algú amb poca vista ho veu. Cobren per no fer res.