VÍDEO | La promesa de Broncano (La Resistencia) si el Girona guanya la Lliga

El presentador va fer la promesa amb la visita de Miguel Gutiérrez al programa

VÍDEO | La promesa de Broncano si el Girona guanya la Lliga

Laia Bodro Colomer

El gran moment del Girona ha fet que el club també creixi mediàticament: tothom parla de l'eqiup de moda i tothom vol parlar amb els seus jugadors. Aquest dimarts a la nit, Miguel Gutiérrez va visitar un dels programes més exitosos de Movistar+, La Resistència, presentada per David Broncano.

Miguel Gutiérrez va entrar de ple al to còmic i canalla típic de les entrevistes de Broncano, i va respondre a totes les preguntes, mostrant-se còmode, proper i amb una faceta divertida.

En un moment del programa, Broncano va preguntar què es podria fer si el Girona guanya la Lliga. Miguel va proposar gravar el programa des de Montilivi, però a Broncano se li va acudir una idea millor.

"Teniu mascota?" va preguntar el presentador, i Miguel li va parlar de la Mosca Sisa. Seguidament, Broncano va prometre que si el Girona guanya la Lliga, faria el programa disfressat de la Mosca Sisa durant dues setmanes, aposta que va rebaixar a una setmana quan va veure la disfressa de la Sisa. Miguel va tornar a insistir en què ho fes des de Montilivi, però no va prometre res més que la disfressa de Sisa. Podeu reviure el moment de la promesa en el vídeo que trobareu a la part superior de l'article.

Cal destacar també que Miguel va tenir un detall amb el presentador i li va portar un regal del Girona, que també va deixar sorprès a Broncano: una teula del Girona.