L'actor Noureddine El Attab, de «La que se avecina» i «El Príncipe», mor als 39 anys per una hipotèrmia

L'intèrpret va aconseguir la popularitat gràcies a diverses sèries televisives

Noureddine El Attab.

Noureddine El Attab. / @uniondeactores

Alejandro Bermúdez

L'actor Noureddine El Attab ha mort durant la matinada del dissabte 28 al diumenge 29 de gener per una hipotèrmia severa. L'intèrpret era conegut pels seus papers en 'El príncipe', 'La unidad' i 'La que se avecina'.

L'actor va ser trobat en les aigües pròximes al port marítim de Castelló de la Plana. De moment es desconeix com va caure al mar, però els investigadors estan intentant esbrinar si va caure des del vaixell del qual era propietari.

Els mitjans locals asseguren que El Attab va ser rescatat encara amb vida entorn de les cinc de la matinada. Posteriorment, va ser traslladat immediatament a l'Hospital General de Castelló. Allà li van realitzar maniobres de reanimació sense èxit. A les 08.00 hores es va decretar la seva mort a causa de la hipotèrmia que patia.

L'actor, nascut al Marroc, feia 15 anys que vivia a la capital de la Plana i va aconseguir la popularitat pel 2015 amb el seu paper en la sèrie de Telecinco 'El Príncipe'. Posteriorment, va actuar en 'La que se avecina', 'El pueblo', 'La unidad', 'Cuéntame cómo pasó', 'Mano de hierro', 'Historias de Alcafrán' i '30 monedas'.

TEMES