La directora barcelonina Leticia Dolera iniciarà el rodatge de la segona temporada de la sèrie 'Vida perfecta' el 7 de setembre, que protagonitza juntament amb Celia Freijeiro i Aixa Villagrán. Aquesta segona temporada tindrà sis episodis de 25 minuts de durada, i torna a plantejar a l'espectador com es gestionen les expectatives de vida davant del que la vida dona en realitat. En clau de comèdia dramàtica, María, Cris i Esther es tornen a sorprendre davant de les pors i els desitjos al voltant de l'amor, la parella, la maternitat i la família. Completa el repartiment Enric Auquer, Premi Goya a millor actor revelació el 2020 i reconegut amb el Premi Feroz a millor actor de repartiment.

La sèrie, de Movistar +, s'estrenarà a la plataforma el 2021 i és una producció en col·laboració amb Corte y Confección de Películas i en associació amb Beta Film, que distribuirà la producció al mercat internacional.

'Vida perfecta' és una creació de Dolera, que signa el guió amb Manuel Burque. La direcció d'aquesta segona temporada anirà a càrrec de Dolera, Lucía Alemany (amb dues nominacions als Premis Goya per 'La inocencia') i Irene Moray (premi Goya a Millor curtmetratge de ficció per 'Suc de síndria' i Premi Gaudí a Millor Curtmetrage).