miguel Bosé ha començat el 2020 amb una molt bona notícia. El cantant prepara una sèrie sobre la seva vida que seguirà l'estela de la producció dedicada a Luis Miguel. I és que la ficció sobre la vida d'"el sol de Mèxic" ha reportat moltíssim èxit a Netflix.

Abans de l'estrena de la segona temporada de Luis Miguel, la sèrie, s'ha sabut aquest anunci tan important per al cantant d'Amante Bandido. En declaracions a la revista Variety, Miguel Bosé ha parlat sobre aquesta producció tan especial: "La sèrie repassarà la meva vida des de la infància fins al dia d'avui".

Tot i que encara no se sap qui seran els encarregats de donar vida a la petita pantalla a l'intèrpret, sí que sabem qui seran els productors. Shine Iberia, productors de MASTERCHEF, juntament Elefantec Global i Legacy Rock Entertainment són els encarregats de posar en marxa aquesta ficció que es podrà veure a Movistar +.

Una sèrie que tindrà tres temporades i que bussejarà en la vida de l'artista des de la seva infància, com ell mateix ha explicat a Variety: "El meu personatge ha de ser entès des de la meva infància, el que planteja la qüestió de com, amb tot el que ha viscut de nen, d'adolescent i de jove, va aconseguir fer les coses que va aconseguir. La meva infància va ser molt turmentada, molt solitària, hermètica".

Aquest anunci deixa moltes incògnites perquè encara no sabem si la sèrie tractarà la llarga relació que ha mantingut Miguel Bosé amb Nacho Palau. Va ser arran de la seva separació quan va saltar a la llum pública l'amor entre el cantant i l'artista. Una ruptura que els ha portat a enfrontar-se en els jutjats per la custòdia dels quatre fills que van tenir en comú.