Després de sis anys donant vida al personatge d'Emma Swan, Jennifer Morrison ha anunciat que deixarà la sèrie 'Once Upon a Time' quan conclogui l'actual temporada. L'actriu, coneguda per la seva participació en altres sèries com 'House' o 'Com Vaig conèixer a vostra Mare', va difondre una carta de comiat a través del seu perfil d'Instagram.

El contracte de Morrison amb la ficció d'ABC lligava a l'actriu al projecte per sis temporades, termini que ara es veia complert. Finalment, Morrison ha decidit no renovar el seu contracte, tot i que sí ha accedit a aparèixer en un episodi de la setena temporada per ajudar a tancar la història del seu personatge.

Morrison va valorar el seu pas per la sèrie en el seu missatge d'Instagram, que va publicar el dilluns al matí. "Quan vaig arribar al final del meu contracte de 6 anys a 'Once Upon a Time', em vaig enfrontar a una decisió important. ABC, Eddy Kitsis i Adam Horowitz em van convidar a continuar molt generosament com un personatge regular. Després d'una meditada consideració, he decidit que, creativa i personalment, és hora que jo segueixi endavant ".

"Emma Swan és un dels meus personatges favorits que he interpretat. Els meus sis anys a la sèrie han canviat la meva vida de les maneres més boniques. Estic absolutament impressionada per la passió i el compromís dels fans de Once. Estic molt honrada d'haver estat part central d'un programa tan especial ", va completar Morrison.

Finalment, l'actriu es va referir a la possibilitat d'interpretar al personatge per última vegada en un episodi de la setena temporada, cosa que veuria amb molt bons ulls: "Si ABC Network programa realment una temporada 7, he accedit a aparèixer en un episodi , i per descomptat seguiré veient 'Once Upon a Time' ".