'On s'acaben els camins', el documental del 'Sense ficció' d'ahir a la nit va ser la segona opció televisiva dels espectadors catalans, només superat per l'amistós de futbol Espanya- Geòrgia. És el quart 'Sense ficció' més vist de la temporada.

El documental 'On s'acaben els camins', emès ahir dins el programa 'Sense ficció', amb una audiència de 420.000 espectadors de mitjana i una quota del 13,9%, va ser la segona opció del 'prime time' televisiu d'ahir la nit, només superat per la transmissió del partit de preparació de l'Eurocopa que va enfrontar Espanya i Geòrgia, que va tenir 70.000 espectadors més.

Aquest treball, que explica la història del metge català Oriol Mitjà, investigador de l'Institut de Salut Global de Barcelona a l'illa de Lihir, a Papua Nova Guinea, que ha descobert un tractament per a la malaltia de pian amb una sola dosi d'antibiòtic, ha estat el quart 'Sense ficció' més vist de la temporada. 'Pastilla busca malaltia' va ser el més vist, amb 447.000 espectadors i un 14,4% de quota. El va seguir 'Suñol: un crit valent', que va tenir 436.000 espectadors i una quota del 13,5%, mentre que 'Pilots' va ser el tercer amb 427.000 espectadors i una quota del 13,8%.