Demà, a les 21.55, a l'espai de sàtira política 'Polònia', dirigit per Toni Soler, Anna Gabriel (Lara Díez), després d'haver rebutjat els pressupostos de Junts pel Sí, vol menjar-se un croissant de xocolata. Però, tal com li va passar fa temps a l'Antonio Baños, no li serà fàcil aconseguir-lo.

El 'no' als pressupostos de la CUP obre una altra oportunitat a Artur Mas (David Marcé). La podrà aprofitar? Mentrestant, es descobrirà per què a Mariano Rajoy (Queco Novell) li agrada caminar ràpid. És per fer esport o hi ha alguna altra intenció amagada darrere de tot plegat? I, en previsió d'un bon resultat electoral, Xavi Domènech (David Olivares) farà una visita a Pablo Iglesias (Marc Rodríguez).

En canvi, Pedro Sánchez (Pep Plaza) té por que Units Podem el superi el 26-J. El líder socialista pateix per la seva carrera política i comença a avançar feina per si ho ha de deixar estar. I Albert Rivera (Sergi Cervera) s'ha de presentar a judici. Algú l'ha denunciat i s'haurà de defensar d'acusacions molt greus.