Aquest dimecres, a les 22.00, a TV3, l'Homo APM? s'infiltra en la VIII gala dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. A més, Erik Putzbach, un nou capítol de la sèrie transmèdia "Em dic Manel', un nou "Sputnik' i la veritat, tota la veritat, sobre Fran Rivera.

No va ser una gala qualsevol, ni podia ser-ho. Els organitzadors no havien previst que hi hagués un infiltrat a la Gala dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. I hi va ser: l'Homo APM? va aconseguir entrar-hi i, per descomptat, va incomodar nombroses cares conegudes, com es podrà veure aquest dimecres a l''APM?'.

Aquesta setmana, en el "Pressing APM', el polèmic Erik Putzbach s'enfrontarà a les seves pròpies pífies. D'altra banda, a la secció "Està clar!', vinculada a la sèrie transmèdia "Em dic Manel!', en Tendències, personatge interpretat per l'Ivan Labanda, donarà consells a l'Homo APM? per sortir de l'encasellament i reinventar-se.

No faltaran les seccions habituals i hi haurà una nova edició de "Sputnik', més "Thug Life', homenatge a "Rocky' i, a "Joc de trons', el programa resoldrà un gran interrogant i explicarà tota la veritat sobre Fran Rivera. Per acabar, una miqueta més de bon humor i riures amb "Els millors'.