Més de dotze milions de nord-americans es van reunir davant la televisió per veure l'episodi pilot de Touch, el que, sumat a les excepcionals crítiques, converteix aquesta sèrie en la més esperada de la temporada.

Touch és un drama amb elements d'acció i espiritualitat new age. L'argument subratlla la premissa que sustenta el relat: tot i tots estem interconnectats, encara que no ho sembli, i només algunes persones privilegiades són capaces de trobar els patrons amagats en l'entorn que, convenientment desxifrats, permeten predir el futur.

Una d'elles és el jove Jake, de 11 anys, autista, que no deixa que ningú el toqui ique no parla des que va perdre la seva mare. Al seu pare, experiodista, s'adona que el nen no ha deixat de comunicar-se amb el món, sinó que ho fa de manera diferent. Un telèfon mòbil perdut, que recorre mig món en diverses maletes i butxaques, acabarà posant en contacte a personatges tan dispars com un pare que vol recuperar les fotos de la seva filla morta, un noi de procedència àrab destinat a ser una bomba humana o una jove irlandesa que somia amb ser cantant.

Concebuda a l'estil de la Babel de González Iñárritu, i amb referències constants a les teories dels "sis graus de separació" o "el fil vermell del destí", que expliquen com els humans estan units sense saber-ho, Touch marca el retorn a l'escenari catòdic de dos pesos pesants: Kiefer Sutherland, el Jack Bauer de 24, i Tim Kring, creador de la llegendària Herois.