La presentadora i actriu Pilar Rubio tornarà finalment a la petita pantalla de la mà del format 'XXS', un nou concurs de Mediaset, que encara no té cadena d'emissió, que comptarà amb objectes quotidians a una mida cent vegades superior al normal.

Però la madrilenya no estarà sola en la seva nova aventura, ja que Enrique Pérez Vergara, més conegut com 'Flipy' després de passar per 'El Hormiguero', acompanyarà a Pilar Rubio en aquest espai que produeix Zeppelin (Endemol), tal com ha anunciat la cadena en una nota.

Una aspiradora gegant, una enorme rentadora o una televisió descomunal seran alguns dels elements quotidians que hauran de sortejar els participants de 'XXS', nou concurs que en els pròxims dies començarà les seves gravacions en un gran recinte de Buenos Aires.

A cada edició del programa, tres famílies de quatre membres cadascuna-formada pels pares i dos fills-competiran entre si demostrant la seva creativitat, força i resistència amb la finalitat d'aconseguir els diferents premis que es posaran en joc.

Atès que es tracta d'un format produït fora de l´Estat, Mediaset, un cop analitzat el material gravat, prendrà la decisió sobre el canal en què s'oferirà un programa les versions ja s'han emès a Argentina, Turquia, Brasil, Xile i Portugal, entre d´altres països.

A més, 'XXS' propiciarà el retorn de Pilar Rubio a la graella com a presentadora després de la cancel•lació de l'última edició d´'Operación Triunfo', en què va substituir el veterà Jesús Vázquez, després de les seves discretes dades d'audiència.

I és que els registres del reality musical no van ser els esperats en relació amb els èxits d'anys anteriors. Després d'un fred debut de la qual era la seva vuitena entrega, 'OT' va anar perdent a poc a poc força en les successives gales.

La cadena va sortir aleshores en defensa de Rubio i director general de continguts, Manuel Villanueva, va descartar que la jove, que "forma part de la nostra família", fos la responsable dels baixos índexs de audiència.

Posteriorment, la madrilenya va debutar com a actriu a la televisió gràcies a la sèrie de Telecinco 'Piratas', una producció que protagonitzava al costat de Óscar Jaenada, i que, no obstant això, també va haver de ser retirada pel seva important pèrdua de seguidors.

Però no tot han estat disgustos. Pilar Rubio va passar de laSexta, on era reportera del desaparegut 'Sé lo que hicisteis', a Telecinco per presentar amb èxit 'Más que baile' i va donar les campanades de Cap d'Any amb les seves companyes Sara Carbonero i Marta Fernández.